onsdag 21 januari 2009

Damma av dig och ryck upp dig!!!

"Starting today, we must pick ourselves up, dust ourselves off, and begin again the work of remaking America." President Obama

Många kommenterar idag på sina bloggar, tycker och önskar sig. Jag har varit väldigt tjatig med presidentvalet under hela hösten, och hade väl egentligen tänkt ligga lågt idag. Jag blir smittad hur jag än gör, måste skriva nå´t.

Jag och en vän var igår mycket eniga om att Barack Obama troligen kommer att bli en väldigt tuff president, mot alla. Han kommer att ställa krav på och förvänta sig handling av personerna i hans närhet och hela världen. Hans båda döttrar får säkerligen veta hur man skall uppföra sig och vad man ska prestera i livet. Han har ett år på sig, påstår experterna på politiskt taktik, under detta år kommer folk att göra som han säger till dom att göra, sen får man se, bara att hoppas på att han gör dom rätta valen och tar dom rätta besluten.

Världen har så enormt stora förväntningar att det nästan inte är uppnåeligt för en enda man att genomföra, men när det gäller USA så är det just en enda man som genomför saker och ting, hur nu det går till. Well, det är bara att vänta och se, genomför han hälften av det han lovat så är ju det gott nog, och trots att man nästan längtade efter att bli amerikan när man lyssande till hans tal, så känner man en respekt inför vad stormakten i väst kan ta sig till med, historien tvättar man inte bort så lätt. "Obama da Man...", som en läsare av SFGate postat på pics communityn. Just det, "Mannen".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar