söndag 7 juni 2009

Valet den 7:e juni del 4

En chans till, till den som ännu inte bestämt sig och tänker vänster:

http://esbati.blogspot.com/2009/06/las-garna-den-har-texten-den.html

3 kommentarer:

  1. Om Esbati hade orkat läsa två meningar till av intervjun i Fokus hade hen sett att Falkvinge även kallar sig "digital kommunist".

    Alla taktiker är tydligen ok i slutspurten av ett val... Även de bedrägliga. Dåligt av Esbati.

    Piratpartiet är tvärpolitiskt, andranamnet på listan, 21-åriga Amlia Andersdotter är väldigt vänster och har deklarerat att hon tänker skänka delar av sin ev EU-lön till Attac och Ordfront.

    Läs ocks gärna vänsterbloggaren Rasmus Fleischers kommentar: http://copyriot.se/2009/06/06/smakrystade-ismerier/

    SvaraRadera
  2. Jo jag såg också det där med digital kommunist och att det var valpropaganda taktik av Esbati. Var nog lite för trött när jag la ut länken, mitt i natten typ, och hade inte alls planerat det.

    Eftersom det inte kommer att ändra min ståndpunkt och eftersom det fortfarande är så, att PP inte är ett vänsterparti trots Amelia A., så lät jag länken ligga kvar.

    Esbati är tuff och får fram många sanningar, är effektiv till tusen och har åsikter om det mesta. Sen är han ju väldigt radikal och kan vara oresonlig i sina åsikter, man får sålla ibland när man läser hans blogg. Ändå är han för mig en inspirationskälla, och visst blir man besviken när han gör såna här tabbar.

    Jag har debatterat lite med The Key på "anderstankar", och på "Mary S:t Mary" finns intressanta anmärkningar om valet också. Jag tycker det varit riktigt kul dom här veckorna, det har varit lite mer liv i bloggarna i min lilla vän-sfär.

    SvaraRadera
  3. Trist för vänsterpartiet att PP tog så många röster ifrån dom, men jag är nöjd med att en betryggande majoritet (56,2%!!) valde min linje. :-) Troligtvis inte av samma anledning som jag, men ändå...

    SvaraRadera