fredag 12 juni 2009

Tillgänglighet

http://www.vansterpartiet.se/index.php?option=com_content&view=article&id=2298:-torbjoern-bjoerlund-v-deltar-i-tillgaenglighetsmarschen-i-norrkoeping-&catid=294:funktionshindrade&Itemid=246

6 kommentarer:

  1. Jag trodde att du skulle ha uppmärksammat att "idioterna styr", i ditt inlägg idag... :-) http://www.nt.se/noje/artikel.aspx?articleid=5341972

    SvaraRadera
  2. Haha! Det var fräckt att NT skrev om det där!!! Tyvärr skriver dom ju inte hela sanningen, det har varit väldigt mycket bråk på Twitter, han har svurit och förbannat och bönat och bett folk att uppföra sig.

    Många journalister, och fans, tycker att han uppför sig illa. Anledningen till att inte jag skrivit något om det är att jag inte riktigt har tagit ställning. Jag vet inte om jag håller med honom eller kritikerna .... hm?
    På något sätt måste man ju kunna ta påhopp och skitsnack när man är så känd som han, men det är klart att hans tjej har ju blivit utsatt ... av hans fans, så det är väl många känslor inblandade. Bl.a har dom kallat henne "fucking YokoOno!".

    Kul att du tipsade mig om artikeln i NT, jag hade ingen aning ... ;-)

    SvaraRadera
  3. Ok... Jo, jag visste inte historien bakom, råkade bara få syn på artikeln.

    SvaraRadera
  4. Jag kommer nog att dra den här på bloggen vid tillfälle, tänkte bara att mina läsare kanske är lite trötta på allt tjat om Trent Reznor, det är ju typ nörd-vetande. ;-)

    SvaraRadera
  5. Är man en nörd så ska man nörda sig inom vissa ämnen, så är det bara, fråga mig... :-D

    SvaraRadera
  6. Jo det är klart. Jag får se hur jag gör ... :-)

    SvaraRadera