onsdag 6 maj 2009

ghosts ... fanmade

Fan video av NIN´s Ghosts 8. Jag vet inte hur man får in ett klipp från Vimeo i bloggen, så jag lägger in länken istället. Hoppas det funkar, att rätt film kommer upp.
I like this one. (Tips till Anderstankar och Jarikata i synnerhet.)

http://www.theninhotline.net/news/#1241548590

3 kommentarer:

  1. Jag måste erkänna att jag tycker låten är bättre än videon, men tack! Bra att öka tempot lite ibland, jag har ju snöat in lite bland dom lugna tonerna på slutet. :-)

    SvaraRadera
  2. Anders: När jag ser den här filmen tänker jag att vilken stor betydelse bilden har för musiken, och tvärt om. Jag har inte alls uppfattat den här låten så som han som gjort filmen.

    Hur musik kan påverka spänningen i en film, det är otäckt hur vårt psyke påverkas av det vi ser och hör och hur det ställs samman, vilken makt film o musikskapare har egentligen.

    Jag tror det är därför jag inte faller för din fav Toni, han talar inte till mitt psyke musikaliskt, däremot kan jag se att det han sjunger om är viktigt och bra.

    Om man stänger av ljudet när man tittar på en thriller så blir det bara hälften så nervigt.

    Det som gör att jag är NIN-nörd är att både musiken o texten tilltalar mig hard core, och du är Toni-nörd av samma anledning. :-)
    Gu va djupt de blev. ;-)

    SvaraRadera
  3. Du har helt rätt... När bitarna faller på plats så blir det magiskt. Sen kan ju bitarna vara helt olika för olika personer.

    SvaraRadera