tisdag 5 augusti 2008

Surprajzzzz

Ja, jag vet att det händer viktiga saker i världen, men det tänker inte jag ta upp nu, för ni vet väl om att försäljningen av tights för män ökat, rekordartat, i England säljs nu tre gånger så många tights som för bara två månader sedan. Männen har alla möjliga anledningar till att använda dom, för värmens skull eller för att dom är bra när man cyklar. Sanningen är dock den att man använder dom till vardags, som vilket klädesplagg som helst, kan anledningen vara att man vill likna Supermään eller the Dark Knight kanske.

Tänk på, nästa gång ni kollar bäbisarna i lokaltidningen på lördagsmorgonen, att det kan vara en dyr service tidningen håller med, bäbisbilder är nämligen inte billigt.
$14 000 000 (ca 85milj:-) lär Bradgelina fått för bilderna på sina ungar, när tidningen kom till deras slott i Frankrike för att fota. "Exclusivt i NT, Brad o Angelina fick tvillingar, dom skall heta Knox och Vivienne och mår jättebra, för dom har jättemycket pengar, så mycket att mamma och pappa skänker allt till välgörenhet" ....blabla...ha! Tänk att vara så liten och redan ha jobbat ihop $ 14 000 000. Inte illa.

Det trodde ni inte va, att jag skulle sätta in en bild på dom där i min lilla anspråkslösa blogg.!! Kul att överraska ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar