söndag 27 juli 2008

NIN-noja igen ...

Ursäkta mig så hemskt mycket, men ...
ingen mer än jag är väl intresserad av NIN´s Nordamerika-turné. Blogg uppdateringar finns kontinuerligt på www.ninblogs.wordpress.com.


Mer allmängiltiga inlägg kommer med tiden, utlovas med bestämdhet.

2 kommentarer:

  1. Hejssan. Spelar just NIN till A men jag vet inte hur mycket han hör för han sover som vanligt... :-)
    Spelar Ghost just nu. Slip är också fin men har inte hunnit lyssna på den SÅ mycket. Min favorit dock är Downward Spilal och remix albumet som kom efter den. Borde jag dra högtalöarna ute på balkongen och spela NiN från datorn till alla grannar?

    Jari

    SvaraRadera
  2. Jari: Jag gillar också "the Spiral" as-mycket, i alla möjliga versioner, den har gått hos mig sedan 1994 har jag för mig ... det är länge det ;-), men spelar du den så borde väl A i alla fall vakna, nån gång på slutet, strax före Hurt, och grannarna blir nog inte så glada ;-)

    Det är svårt att säga vilka som är mina favorier men utöver ovanstående är det nog "With Teeth", den innehåller en hel del kanon-låtar som All the Love in the World, the Collector, the Hand that feeds, Love is not Enough, Only m.fl. Min absoluta favorit bland det allra senaste är helt klar Echoplex, suverän, och Head Down.

    Jag ska lägga ut en ny video, för jag blev så glad över din kommentar!! ;-P, har inte så många NIN-kompisar in reality, ingen faktiskt ... :-( /L.

    SvaraRadera